Toto restaurant

TOTO Welcome – T O T O V I N B A R

Toto Vin & Spisebar flyttede ind på Amagerbrogade 145 i 2017. I hyggelige rammer kan der nydes et godt glas vin og et ambitiøst køkken, der især lader.

Toto Vin & Spisebar, København – Restaurantanmeldelser

Toto Vin & Spisebar, København – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

1. okt. 2021 — Drengene bag Toto Vin & Spisebar har åbnet et nyt spisested på Amager. Navnet er Pirlo, og her er der smæk på de italienske madtraditioner.

Toto Vin & Spisebar, København: Se 123 objektive anmeldelser af Toto Vin & Spisebar, som har fået 5 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr. 80 af 2.738 restauranter i København.

Toto Vin & Spisebar – Anmeldelser – Amager – DinnerBooking

Hos Toto Vin- og Spisebar på adressen Amagerbrogade 145, st København S får du lækker mad serveret med et smil. Toto Vin- og Spisebar er en Restaurant som …

Drengene bag gæstesuccessen Toto åbner nyt italiensk in …

Drengene bag gæstesuccessen Toto åbner nyt italiensk in-sted på Amager

Toto Vin & Spisebar er din hyggelige, lokale vinbar. Her er middelhavskøkkenet og vinen i fokus. Du vil altid kunne finde små og større retter, snacks, …

Drengene bag Toto Vin & Spisebar har åbnet et nyt spisested på Amager. Navnet er Pirlo, og her er der smæk på de italienske madtraditioner.

Toto Vin- og Spisebar København S – Dagens Menu

totovinbar · tatacocktailbar. Tata Cocktail Bar. Follow · restaurantsletten. Restaurant Sletten. Follow · gensyn_amager. Gensyn Bar Amager. Follow · vinoest. Vinøst.

TOTO VIN & SPISEBAR – Restauranter København

TOTO VIN & SPISEBAR

TOTO VIN & SPISEBAR

Vin•Mad•Hygge (@totovinbar) • Instagram photos and videos

Keywords: toto restaurant, restaurant toto